ua en ru

Глава "Укроборонпрому" звинуватив деяких міністрів і нардепів в рейдерств

Глава "Укроборонпрому" звинуватив деяких міністрів і нардепів в рейдерств Фото: голова "Укроборонпрому" Роман Романов (ukroboronprom.com.ua)

Представники деяких міністерств пропонували передати ДП "Антонов" їх відомствам, заявив глава "Укроборонпрому"

Деякі українські міністри й народні депутати займаються рейдерством. Про це заявив глава державного концерну "Укроборонпром" Роман Романов під час робочого візиту до Миколаєва, передає місцеве видання "НикВести".

"У нас є, я вже про це прямо говорю, деякі міністри і скоро ми скажемо їх прізвища, які починають робити державне рейдерство. Нещодавно вийшов висновок Держаудитслужби - пані Гаврилової (Лідія Гаврилова, голова Держаудитслужби, - ред.). Я зараз подав на неї заяву в НАБУ і по ній вже проводиться цілий ряд розслідувань. Спільно з певними народними депутатами вони мають намір розподілити потоки. Ну, як це так ?! Літак коштує 40 млн доларів. Це ж цікаво. Уявляєте, можна продавати ці літаки, здійснюючи якісь процеси і взяти участь у розподілі", - сказав Романов.

Він запевняє, що представники деяких міністерств пропонували передати державне підприємство "Антонов" їх відомствам.

"До мене в кабінет приходять чиновники і кажуть: "Слухайте, вам дуже потрібен "Антонов"? Може, ви нам передасте його в управління? Певному міністерству, щоб ми покерували, поцарювали". Ось вам результати роботи певних міністрів", - сказав Романов.

Нагадаємо, раніше в.о. глави "Антонов" став Олександр Кривоконь.