ua en ru

Глава "Укравтодору" розповів про найближчі реформи у відомстві

Глава "Укравтодору" розповів про найближчі реформи у відомстві Фото: Славомир Новак

Належить затвердження Державного дорожнього фонду

Голова "Укравтодору" Славомір Новак розповів про реформи, яку планують реалізувати в дорожній службі в найближчі півроку, повідомляє телеканал "Еспрессо".

За словами Новака, план розроблявся спільно з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

"По-перше, я буду звертати увагу на ключові моменти реформи, яку буду проводити. Насамперед - прийняття дорожнього бюджету. Подивимося, скільки отримаємо грошей на розвиток і ремонт доріг у наступному році, тому що пропозиція, яку я почув у парламенті, м'яко кажучи, не є задовільним", - зазначив Новак.

Голова "Укравтодору" розповів про майбутнє затвердження Державного дорожнього фонду, внутрішньої реформи, запровадження прозорих технічних правил будівництва, проектування доріг, а також проведення торгів.

"П'ять таких завдань на найближчі місяці плюс швидке створення плану на найближчий рік, а потім на найближчі три-п'ять років повинні нам вже якийсь горизонт окреслити. Якщо мені вдасться це здійснити, то я вже зможу сказати, що є якісь успіхи", - підсумував Новак.

Нагадаємо, в інтерв'ю Новак також розповів про "мізерний" бюджет на ремонт доріг.