ua en ru

Глава "Укравтодору" Новак задекларував майже 900 тис. гривень зарплати

Глава "Укравтодору" Новак задекларував майже 900 тис. гривень зарплати Фото: Славомір Новак (РБК-Україна)

Новак на основному місці роботи отримав 893 849 гривень

Виконуючий обов'язки голови Державного агентства "Укравтодор" Славомір Новак задекларував майже 900 тис. гривень зарплати. Про це свідчить інформація Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так, у повідомлення про суттєві зміни в майновому стані вказано, що Новак на основному місці роботи отримав 893 849 гривень.

Глава "Укравтодору" Новак задекларував майже 900 тис. гривень зарплати

Фото: фрагмент декларації Новака (public.nazk.gov.ua)

Нагадаємо, раніше Новак заявляв, що в цьому році Кабінет міністрів України визначив йому посадовий оклад в розмірі 13 тис. гривень, а також передбачив надбавку. Глава "Укравтодору" додав, що в середньому його посадовий оклад становить 100 тис. гривень після вирахування податків, які він сплачує в Україні.

Зазначимо, міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомляв, що зарплата Новака формувалася на підставі тарифної сітки для держслужбовців, що передбачає наявність різних надбавок.

Колишній міністр транспорту Польщі Славомир Новак став новим виконуючим обов'язки голови Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") у жовтні 2016 року.