ua en ru

Глава ЦРУ заявив про втручання РФ у вибори США

Глава ЦРУ заявив про втручання РФ у вибори США Фото: Майк Помпео (flickr.com Gage Skidmore)

Директор ЦРУ стверджує, що РФ втручалася в американські вибори

Директор ЦРУ Майк Помпео заявив, що РФ втручалася у вибори США не тільки під час виборчої кампанії Дональда Трампа, але і при правлінні Барака Обами. Про це повідомляє Washington Examiner.

"Звичайно втручалася. І чотири роки тому втручалася, і вісім років", - сказав Помпео, відповідаючи на питання про втручання РФ у президентські вибори 2016 року.

Так, через деякий час журналіст спробував дорікнути Помпео в тому, що той принижує втручання Росії у перемогу Трампа, згадуючи інші виборчі кампанії.

"Все розвідувальне співтовариство переконане, що Росія втручалася в ці вибори. І 2008-м роком історія не обмежується. Можна згадати і 1970 рік. Насправді загроза цілком реальна. І американський уряд має визначитися з тим, як протистояти їй", - сказав Помпео.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп найняв ще одного адвоката для захисту своїх інтересів у зв'язку з передбачуваними контактами глави США з Російською Федерацією (РФ).

Згідно з інформацією видання, він буде допомагати особистому юристу глави США Марку Касовицу, який не справляється з дорученими йому обов'язками. У Білому домі ради призначенням досвідченого юриста і вважають, що він зможе переконати Трампа заздалегідь інформувати помічників про свої рішення, щоб не ставити їх у скрутне становище, коли вони роз'яснюють журналістам мотиви того або іншого кроку глави.