ua en ru

Глава ЦВК застерігає активістів Євромайдану від незаконної агітації на 223 окрузі

ЦВК сподівається, що організаторам масових акцій, що проводяться в центральній частині міста, вистачить здорового глузду та патріотизму не займатися незаконною агітацією. Про це на брифінгу заявив голова ЦВК Михайло Охендовський, розповідаючи про вибори у 223 , що включає в себе Шевченківський район Києва.

"Ми сподіваємося, що організаторам масових акцій, які зараз відбуваються в столиці нашої держави вистачить з одного боку здорового глузду, з іншого - патріотизму для того, щоб уникнути випадків проведення активної агітації за будь-якого з кандидатів в народні депутати України, які балатуються в цьому окрузі. Зрозуміло, що, якщо такі випадки матимуть місце, то це дасть можливість будь-якому кандидату, який не набере більшість голосів у 223 окрузі, поставити під сумнів законність та демократичність проведення виборів у всьому виборчому окрузі", - зазначив Охендовский.

Він також додав, що сподівається, що правоохоронні органи швидко реагуватимуть на будь-які провокативні прояви, які можуть мати місце.