ua en ru

Глава Троїцької РДА уточнив, що в місто доставити не постраждалих в Сватове, а літніх людей

Глава Троїцької РДА уточнив, що в місто доставити не постраждалих в Сватове, а літніх людей Фото: Сватово

Був доставлений одна людина, якій знадобилося хірургічне втручання

У Троїцьке Луганської області доставити не 54 постраждалих в результаті вибухів в Сватове, а літніх людей. Про це заявив глава Троїцької РДА Олександр Іванов, повідомляє "112 Україна".

"У зв'язку з подіями, які відбулися в місті Сватове Луганської області до нас були спрямовані 54 літні людини міста Сватове. О 6 ранку вони прибули двома автобусами, ми їх розмістили в Троїцькій лікарні районній та 12 осіб розмістили в будинку-інтернаті для людей похилого віку в селі Циганівка. Люди приїхали втомлені, виснажені дорогою, ситуацією, яка сталася в місті. Надали допомогу, кваліфіковано допомогли людям зайняти свої місця. Всі розселені, всі отримали харчування, кому знадобилися медикаменти і на сьогоднішній день, в принципі, все в хорошому стані люди знаходяться", - сказав він.

Як повідомляється, за словами Іванова, була доставлена одна людина, якій знадобилося хірургічне втручання.

"Там була рана, яку відразу обробили, рана була дотична, сильного хірургічного втручання не було. Ті люди, які прибули зараз не на лікування, а перебування, вони всі знаходяться під наглядом лікарів і стан їх задовільний. Харчуванням та медикаментами всі забезпечені", - додав він.

Нагадаємо, раніше Луганська військово-цивільна адміністрація в Facebook повідомляла, що в Троїцький район Луганської області надійшли 54 людини, які постраждали в результаті вибуху арсеналу в Сватове.