ua en ru

Голова Святошинської РДА пообіцяв, що ринок "Шлях" функціонуватиме, - "Удар"

Голова Святошинської РДА Юрій Бондар під час сьогоднішнього засідання у райдержадміністрації пообіцяв, що ринок "Шлях" функціонуватиме. Про це повідомив помічник лідера "Удар" Віталія Кличка Володимир Бондаренко, передає прес-служба партії.

"Голова Святошинської РДА Юрій Бондар щойно пообіцяв, що ринок функціонуватиме. І сказав, якщо надалі з підприємців вимагатимуть якісь побори, то вони можуть одразу повідомляти про такі факти йому чи народним депутатам від "Удару", - розповів Бондаренко.

Читайте також: У МВС спростовують факт побиття громадської активістки міліціонером

За його словами, на засіданні були присутні тільки чиновники від РДА, і не було жодного представника міської адміністрації. "Міліція нараду теж проігнорувала, незважаючи на вимоги народних депутатів і доручення начальника столичного ГУ МВС Валерія Коряка. Крім того, виявилося, що чиновники РДА ніколи не були на цьому спірному ринку", - зазначив Бондаренко.

Крім того, народні депутати від "Удар" наголосили, що співробітник міліції, який вчора побив жінку на ринку Святошинського району столиці, досі не заарештований. У прокуратурі кажуть, що для взяття під варту у них не вистачає доказів, водночас громадські активісти і працівники ринку готові надати правоохоронцям відповідні відеоматеріали.

Водночас, народний депутат від партії "Батьківщина" зазначив, що результатом спільної наради стали домовленості між райдержадміністрацією та підприємцями щодо продовження спільної роботи над легалізацією діяльності (оформлення дозвільних пакетів документів). Також було вирішено звернутися до КМДА з вимогою законного оформлення права громадян здійснювати торговельну діяльність на торговому майданчику "Шлях".