ua en ru

Голова Одеської облради прокоментував відставку Саакашвілі

Голова Одеської облради прокоментував відставку Саакашвілі Фото: Міхеїл Саакашвілі

Голова Одеської облради Анатолій Урбанський заявив, що Міхеїла Саакашвілі покликали в Україну допомогти проводити реформи, але замість реформ одесити півтора року спостерігали за будівництвом політичної кар'єри губернатора, передає "Думская".

"Вже сьогодні реформи Президента дають перші плоди, але, на жаль, не в Одеській області. Він дуже багато говорив про дорогу Одеса – Рені. Йому дали всі важелі, повноваження, доходи з митниці, які могли бути направлені на будівництво доріг. Але замість цього він вважав за краще піар в наметі. Одеса – морські ворота України, тут найсильніша митниця. Але Саакашвілі просив гроші на дорогу з бюджету. В підсумку гроші знайшли. Їх виділили з державного бюджету завдяки зусиллям президента Петра Порошенка, а не величезної кількості інвесторів, про яких так багато говорив Михайло Ніколозович",- вважає Урбанський.

Голова облради припускає, що незабаром в Україні з'явиться ще одна партія під проводом Саакашвілі.

"У Грузії Михайло Ніколозович програв вибори — два рази в парламент, президентські та місцеві. У себе на батьківщині Саакашвілі – політичний лузер. Я переконаний, що дуже скоро українцям стане ясно, хто він такий насправді. Всі побачать його справжнє обличчя. Як і грузини – українці дадуть такому лідеру свою оцінку",- зазначив Анатолій Урбанський і додав, що в облраді чекають оцінки президента України Петра Порошенка з приводу висловлювань Саакашвілі.