ua en ru

Голова Нацради заявляє про звільнення КРРТ від рейдерів

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко заявив про звільнення Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) від рейдерів.

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко заявив про звільнення Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) від рейдерів. Про це Артеменко повідомив у своєму Facebook.

"Тільки що отримав доповідь, що концерн РРТ звільнений від рейдерів. Рейдерами виявилася група колишніх керівників цього концерну на чолі з паном Захаренко - ставлеників донецьких, які прийшли з липовим рішенням донецького суду. На жаль, ввели в оману вони і деяких самооборонців. Відкрито кримінальну справу", - написав Артеменко.

Нагадаємо, за заявою прес-служби КРРТ, 29 вересня відбулася спроба рейдерського захоплення концерну, яке організували представниками керівництва, який очолював підприємство до травня 2014 р. Повідомляється, що учасники захоплення проникли на територію концерну і вимагали відсторонення діючого керівництва підприємства згідно постанови Тельманівського районного суду Донецької області, яке скасовує розпорядження Кабміну про призначення головою КРРТ Олександра Пивнюка.

Міліція відкрила кримінальне провадження щодо спроби зміни керівництва в КРРТ.