ua en ru

Глава Нацагентства з розшуку активів анонсував перші результати роботи відомства

Глава Нацагентства з розшуку активів анонсував перші результати роботи відомства Фото: Антон Янчук (РБК-Україна)

Янчук зазначив, що перші кейси будуть оприлюднені найближчим часом

Голова Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших дій Антон Янчук анонсував перші результати роботи відомства. Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

Так, Янчук зазначив, що перші кейси будуть оприлюднені найближчим часом. Разом з тим, він додав, що було б неправильно оприлюднити результати роботи відомства передчасно.

"Я розумію, що в першу чергу всіх цікавить кількість грошей, які були повернуті до держбюджету і дохід від управління активами, які були знайдені, в тому числі, і десь за кордоном. Робота вже ведеться, перші кейси будуть озвучені найближчим часом, але передчасно було б неправильно їх оприлюднити. Тобто, не можна сказати, що ми говоримо виключно про плани - робота ведеться, і процес по виявленню активів вже запущено", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України надав Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших дій, доступ до інформації про перетин кордону.