ua en ru

Глава МВС доручив у найкоротші терміни ліквідувати всі пункти торгівлі курильними сумішами

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наказав всім обласним управлінням МВС у найкоротші терміни ліквідувати всі пункти торгівлі курильними сумішами.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наказав всім обласним управлінням МВС у найкоротші терміни ліквідувати всі пункти торгівлі курильними сумішами. Про це радник глави МВС Зорян Шкіряк написав у своєму Facebook.

"Міністр МВС Арсен Аваков наказав всім обласним управлінням МВС України, під особисту відповідальність керівників, у найкоротший термін часу, ліквідувати всі "точки" торгівлі так званими "курильними сумішами" та іншою гидотою в містах України. Підрозділам МВС наказано діяти жорстко і безкомпромісно", - написав Шкіряк.

За його словами, правоохоронці будуть працювати у повній взаємодії з громадськими активістами та організаціями, що допомагають в боротьбі з незаконним обігом та торгівлею наркотичними засобами.

У своє чергу МВС просить громадян негайно повідомляти у разі виявлення притонів або "точок" торгівлі наркотичними засобами незалежно від місця їх знаходження.