ua en ru

Глава МІП призначив радника з питань комунікації з діаспорою

Глава МІП призначив радника з питань комунікації з діаспорою Міністр інформаційної політики України Юрій Стець

Осауленко - досвідчений фахівець у галузі міжнародної комунікації

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець 27 квітня призначив радником з питань комунікації з українською діаспорою Тараса Осауленко. Про це повідомили у прес-службі МІП.

Тарас Осауленко - фахівець в галузі міжнародної комунікації, політичний і громадський діяч, спеціалізується в сфері міжнародних відносин та зв'язків з українською діаспорою. Працював заступником директора Міжнародної дирекції Національної телекомпанії України, начальником управління міжнародних зв'язків Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

"Тарас Осауленко має досвід роботи в міжнародних проектах, зокрема очолював представництво в Україні французької телекомпанії Canal France International. На сьогодні є головою громадської організації "Міжнародна ініціатива з підтримки України". Упевнений, що Тарас Осауленко на посаді радника з питань комунікації з українською діаспорою зможе забезпечити якісний зв'язок між українцями, які живуть в Україні, і тими патріотами нашої держави, які живуть за межами країни", - зазначив Стець.

Нагадаємо, в березні глава Мінінформації призначив фахівця комунікаційного ринку Іветту Делікатну своїм радником.

Раніше міністр інформації Стець залишився без радника.