ua en ru

Глава МЗС Британії заявив, що в країні не почнеться антиміграційна політика після Brexit

Глава МЗС Британії заявив, що в країні не почнеться антиміграційна політика після Brexit Фото: Борис Джонсон (facebook.com/borisjohnson)

Борис Джонсон заявив, що Британія буде відкрита для талановитих людей"

Вихід Великобританії зі складу Європейського союзу не означає, що уряд країни буде проводити антиміграційну політику. Про це заявив міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон, передає Deutsche Welle.

Так, Джонсон заявив, що Великобританія залишиться країною, відкритою для талановитих людей. За його словами, у будь-якому суспільстві необхідно контролювати процеси міграції і керування ними. Він спростував твердження про те, що британці, які проголосували за вихід Сполученого Королівства зі складу ЄС, вороже налаштовані до мігрантів, на думку вони виступали за контроль над процесом міграції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що межі Великобританії будуть відкритими для громадян Європейського союзу протягом двох років після Brexit. Зокрема, прем'єр-міністр Британії Тереза Травень готова запропонувати громадянам ЄС безкоштовне перетин Сполученого королівства на строк до двох років після затвердження плану по Brexit.