ua en ru

Глава Луганської ОДА: найближчим часом відновить роботу пункту пропуску в Золотому

Глава Луганської ОДА: найближчим часом відновить роботу пункту пропуску в Золотому Фото: Юрій Гарбуз

У фокусі особливої уваги обласної влади залишається питання продовження роботи КПВВ у Станиці Луганській

Найближчим часом планується відновити роботу автомобільного контрольного пункту в’їзду-виїзду в м. Золотому. Про це заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, повідомляє прес-служба ОДА.

"Обласною владою найближчим часом планується відновити роботу автомобільного контрольного пункту в’їзду-виїзду в м. Золотому. Він, як відомо, був відкритий 31 березня, але у зв’язку з неможливістю протилежної сторони забезпечити перехід жителям області, які мали намір перетнути лінію розмежування, його роботу припинили цього ж дня", - йдеться у повідомленні.


Окрім цього, як зазначається, у фокусі особливої уваги обласної влади залишається питання продовження роботи пункту в’їзду-виїзду (КПВВ) у Станиці Луганській на постійній основі.

"Я вживатиму всіх заходів, щоб робота пункту пропуску після травневих свят продовжилась і мала постійний характер", - сказав Гарбуз.

Разом з тим, він зауважив, що робота всіх пунктів пропуску у Луганській області можлива лише за умови збереження безпеки та дотримання режиму припинення вогню з боку незаконних озброєних формувань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на переговорах тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі погоджено відкриття контрольно-пропускного пункту в Станиці Луганській з 30 квітня 2016 року.