ua en ru

Голова ЛОДА просить владу заблокувати фінансування держструктур, які відмовляються переїжджати з ЛНР

Голова Луганської обласної державної адміністрації (ОДА) Геннадій Москаль просить владу заблокувати фінансування державних структур, які відмовляються переїжджати з так званої "Луганської народної республіки".

Голова Луганської обласної державної адміністрації (ОДА) Геннадій Москаль просить владу заблокувати фінансування державних структур, які відмовляються переїжджати з так званої "Луганської народної республіки". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Москаля.

"Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль звернувся до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з проханням дати доручення органам виконавчої влади терміново передислокувати свої структурні підрозділи з Луганська в адміністративний центр Луганської області в м. Сєвєродонецьк", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, Москаль звернувся до голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз з проханням відключити від фінансування державні структури, які відмовляються переїжджати в Сєвєродонецьк.

Нагадаємо, голова ЛОДА також просив влади заблокувати фінансування Луганської академії культури і аграрного університету.