ua en ru

Глава найбільшої групи ПАРЄ пішов у відставку

Глава найбільшої групи ПАРЄ пішов у відставку Фото: Аксель Фішер (flickr.com/photos/parliamentaryassembly)

У відставку подав глава групи Європейської народної партії

Глава найбільшої групи Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), доповідач ПАРЄ з питань України Аксель Фішер пішов у відставку. Про це повідомив депутат Верховної Ради України від фракції "Блок Петра Порошенко" Олексій Гончаренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Глава найбільшої групи ПАРЄ групи Європейської народної партії Аксель Фішер пішов у відставку. Великі зміни в ПАРЄ", - написав парламентар.

Глава крупнейшей группы ПАСЕ группы Европейской народной партии Аксель Фишер ушел в отставку. Большие перемены в ПАСЕ

Опубліковано Алексеєм Гончаренком 11 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, за підсумками третього туру 10 жовтня президентом Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) обрано Стелла Кіріакідес з Кіпру. Так, Кіріакідес підтримали 132 члена ПАРЄ, за її опонента Еммануеля Зінгеріс з Литви проголосували 84 парламентарів. Усього в голосуванні взяли участь 217 членів Парламентської асамблеї.

Інформація про те, що президент Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт добровільно подав у відставку, з'явилася 6 жовтня. Це сталося після його візиту до Сирії на російському урядовому літаку раніше в цьому році. Там він зустрівся з президентом Башаром Ассадом.