ua en ru

Глава КМДА має намір розглянути питання перейменування вулиці у Києві на честь героя "Небесної сотні"

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко має намір розглянути питання про перейменування однієї з вулиць Києва ім'ям героя "Небесної сотні".

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко має намір розглянути питання про перейменування однієї з вулиць Києва ім'ям героя "Небесної сотні". Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Крім того, ім'ям "Небесної сотні" може бути названа частина вул. Інститутській у Києві.

"Виповнюється сорок днів з часу тих трагічних подій, коли багато молодих душ віддали найцінніше - своє життя - за волю і незалежність України. Ми будемо вічно пам'ятати про ті події, що відбулися в Києві. Звідси в домовинах повернулися додому в усі куточки України, в тому числі і до Львова, молоді люди. Ми, як влада, зробимо все від нас залежне, щоб увічнити пам'ять справжніх героїв. Вивчивши думку фахівців, вчених, а головне - громади, ми створимо в столиці меморіал на честь "Небесної сотні", - заявив Бондаренко.

Зазначимо, сьогодні у Києві відбулося віче в пам'ять про загиблих героїв "Небесної сотні". В ході заходів голова КМДА та мер Львова Андрій Садовий поклали квіти до монумента пам'яті загиблих 18-20 лютого 2014 р. в Києві.