ua en ru

Голова ФДМУ сподівається, що відставка Абромавичуса не вплине на приватизацію

Голова ФДМУ сподівається, що відставка Абромавичуса не вплине на приватизацію Фото: голова ФДМУ Ігор Білоус

Білоус заявив, що відставка Абромавичуса - не найкращий меседж іноземним інвесторам

Голова Фонду держмайна України (ФДМУ) Ігор Білоус сподівається що відставка міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса не вплине на приватизацію. Про це Білоус написав у Facebook.

"Мушу визнати, що промова міністра економічного розвитку - м'яко кажучи, не найкращий меседж іноземним інвесторам і народу України, але сподіваюся, що це не вплине на приватизацію. Адже в нашій справі головне - це ті зміни, які проводить Фонд, і те нове законодавство, за яке має проголосувати парламент, аби створити для усіх інвесторів рівні і стабільні умови роботи на українському ринку", - написав Білоус.

Відставка Айвараса – сигнал усім про те, наскільки складно в нашій країні бути реформатором. Один за одним високопосадов...

Опубликовано Ігором Білоусом 3 февраля 2016 г.

Нагадаємо, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус подав у відставку. Причиною даного рішення глава відомства назвав блокування роботи підконтрольного йому міністерства, зокрема, нардепом від БПП Ігорем Кононенко. За його словами, Кононенко лобіював призначення "власного" заступник міністра у Мінекономіки".