ua en ru

Голова ДонОДА за забезпечення теплопостачанням територій, підконтрольних бойовикам

Голова Донецької обласної державної адміністрації (ДоноОДА) Олександр Кіхтенко за забезпечення теплопостачанням територій, підконтрольних бойовикам так званої "Донецької народної республіки" (ДНР).

Голова Донецької обласної державної адміністрації (ДоноОДА) Олександр Кіхтенко за забезпечення теплопостачанням територій, підконтрольних бойовикам так званої "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це він заявив сьогодні, 13 жовтня, під час наради з керівниками міст і районів регіону в Краматорську, передає прес-служба ДонОДА.

"Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб взимку люди отримували тепло і на цих (підконтрольних "ДНР", - ред.) територіях. Там де це необхідно, треба домовлятися з представниками "ДНР". У будь-якому разі ті люди, які сьогодні там проживають, повинні відчути, що вони наші люди, і ми про них піклуємося",- сказав Кіхтенко.

Голова облдержадміністрації також підкреслив, що від представників місцевої влади він чекає героїчних зусиль, зважаючи на ситуацію в області.

Нагадаємо, Олександр Кіхтенко вважає, що українська сторона повинна виробляти виплати пенсій та соціальних допомог на територіях регіону, які сьогодні знаходяться під контролем представників "ДНР".