ua en ru

Голова ДонОДА констатує зростання протестного настрою серед жителів Донбасу через дії бойовиків

Голова ДонОДА констатує зростання протестного настрою серед жителів Донбасу через дії бойовиків
Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко констатує зростання протестного настрій серед жителів Донбасу з-за дій бойовиків.

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко констатує зростання протестного настрій серед жителів Донбасу з-за дій бойовиків. Про це Кіхтенко заявив на брифінгу в Адміністрації президента України за результатами засідання РНБО, передає кореспондент РБК-Україна.

"Протестні настрої теж піднімаються. Я думаю, що ми доживемо до того часу, коли саме ті жителі Донбасу окупованого зметуть цю невелику купку маргіналів, які схопили зброю, сьогодні віджимають бізнес, розстрілюють мирних людей, грабують на цій території", - заявив Кіхтенко.

Він зазначив, що "подачки у вигляді гуманітарної допомоги - це PR-акція, вони не забезпечують практично потреби людей", які проживають на окупованій території.

Нагадаємо, 2 листопада 2014 р. в Запоріжжі і Дніпропетровську пройшли мітинги переселенців з Донбасу проти "виборів" самопроголошених "Донецької народній республіці" і "Луганської народній республіці".