ua en ru

ДКЦПФР відновила обіг облігацій "Донецьксталі"

Державна комісія за цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) на своєму черговому засіданні 7 червня прийняла рішення про внесення змін до рішення №562 від 20 травня 2011 р., а саме про відновлення обігу облігацій ПрАТ "Донецьксталь" - металургійний завод". Про це повідомляє прес-служба комісії.

"Цьому рішенню Комісії передувала робота з вивчення ситуації, що склалася з обігом цінних паперів "Донецьксталі", з урахуванням розгляду звернень учаcників ринку, підприємства та, перед усім, необхідності запобігання негативним наслідкам для інвесторів", - йдеться в повідомленні комісії. За результатами цього аналізу, комісія зробила висновок, що даний вид цінних паперів не впливає на корпоративний конфлікт. Повідомлення щодо відновлення обігу облігацій будуть найближчим часом направлені у відповідні інституції.

Але комісія зауважила, що попереднє рішення про зупинення обігу акцій компанії на термін до 12 місяців залишається чинним, адже воно було прийнято згідно з нормами чинного законодавства.