ua en ru

ДФС за 2 місяці конфіскувала 36 незаконних виробництв лікеро-горілчаної продукції

ДФС за 2 місяці конфіскувала 36 незаконних виробництв лікеро-горілчаної продукції

Також було вилучено продукції на більш як 80 млн грн

Співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) за 2 місяці 2015 р. конфіскували 36 незаконних виробництв лікеро-горілчаної продукції. Про це заявив заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) Сергій Білан сьогодні під час брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"За фактично за два місяці ми вилучили незаконної продукції більше як на 80 млн грн. Було порушено 120 кримінальних проваджень за фактами незаконних дій у цій сфері. Виявлено і конфісковано 36 незаконних виробництв лікеро-горілчаної продукції: це і лінії, і заводи. Ця операція триває",- заявив Білан.

Він підкреслив, що ДФС відомий реальний сектор економіки та схеми, якими користуються недоброзичливі підприємці і суб'єкти діяльності. При цьому Білан також закликав усіх законослухняних виробників до співпраці.

"Тому від імені податкової міліції, Державної фіскальної служби ми хочемо запросити усіх виробників, які діють у правовому полі, до співпраці і наголосити, що ми будемо рішуче протидіяти особам, які у цій сфері ділять незаконно", - зазначив Білан.

Нагадаємо, ДФС вилучила з незаконного обігу понад 100 т фальсифікованих нафтопродуктів.