ua en ru

ДФС вилучила сигарети на понад 17 млн гривень в Одеській області

ДФС вилучила сигарети на понад 17 млн гривень в Одеській області Фото: в Одеській області вилучено сигарети на 17 млн гривень (sfs.gov.ua)

На сигаретах не було акцизних марок

Співробітники податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області спільно з прикордонниками вилучили з незаконного обігу понад 840 тис. пачок цигарок на суму понад 17 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: в Одеській області виявлені цигарки без акцизних марок

Як повідомляється, знахідка була виявлена в процесі проведення щорічних операцій "Акциз", "Рубіж" і розслідування кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 204 та ст. 227 КК України.

За результатами обшуків, проведених в складському приміщенні та автомобілі вилучено та передано на відповідальне зберігання понад 840 тис. пачок цигарок в асортименті без марок акцизного податку встановленого зразка виробництва ОАЕ та Вірменії, загальною орієнтовною вартістю понад 17 млн гривень.

Нагадаємо, на Буковині пограничиники затримали автомобіль зі 101 ящиком контрабандних сигарет.

Захід було проведено офіцерами внутрішньої безпеки по Чернівецькому загону, загальною міжвідомчою групою з числа прикордонників мобільного застави "Чернівці", співробітниками прокуратури і ДФС області в рамках спеціальної операції "Рубіж-2017" та "Акциз-2017".