ua en ru

Гецадзе виключає великі скорочення кадрів у сфері української юстиції

Гецадзе виключає великі скорочення кадрів у сфері української юстиції

Претендент на посаду заступника міністра юстиції України Гія Гецадзе виключає великі скорочення кадрів у сфері української юстиції. Про це він повідомив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Коли ми проводили реформу в Міністерстві юстиції Грузії, відразу після "трояндової революції", я працював першим заступником міністра юстиції. Тоді ми скоротили наші кадри на 70%. Але тоді була така необхідність. В Україні інша ситуація. Необхідності в такому значному скороченні в Україні немає ", - зазначив Гецадзе.

Гецадзе також повідомив, що відповідатиме в Мін'юсті України за роботу комітету реформ, боротьбою з корупцією та оптимізацію кадрів.

Нагадаємо, 29 січня 2015 міністр юстиції України Павло Петренко поінформував ЄС про початок масштабної оптимізації структури українського Мін'юсту. За словами міністра, відбулося скорочення центрального апарату міністерства та територіальних органів юстиції.

"Оптимізація структури дозволить звільнити додатковий фінансовий ресурс, який буде спрямований на збільшення заробітних плат співробітникам, що працюють в органах юстиції, а розроблена спільно з міжнародними експертами система оцінки ефективності роботи співробітників забезпечить підбір кваліфікованих кадрів", - зазначив Петренко.