ua en ru

Німеччина - Франція: онлайн-трансляція Євро-2016

Німеччина - Франція: онлайн-трансляція Євро-2016 Фото: Німеччина - Франція - футбол онлайн

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Німеччина - Франція. Онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Німеччина - Франція розпочнеться на РБК-Україна у 21:30, а дивитися футбол онлайн можна на каналі "Україна". Господарі Євро зіграють з німцями за право виходу у фінал турніру.

7 липня, 22:00
Марсель, "Велодром"

Состав сборной Германии: Нойер — Киммих, Боатенг, Хеведес, Хектор — Кроос, Швайнштайгер — Дракслер, Озил, Эмре Джан -Мюллер
Состав сборной Франции: Льорис — Эвра, Юмтити, Кошельны, Санья — Матюйди, Погба — Пайе, Гризманн, Сиссоко — Жиру


Німеччина - Франція 0:2 - онлайн
Гол: Гризманн, 45+1, 72

Двох фаворитів турніру доведеться зійтися між собою в матчі, в якому визначиться учасник фіналу чемпіонату Європи. На такому рівні ціна помилки зростає, а значить, обидва колективи намагатимуться обмежити свою можливість помилитися.

Для цього і французи, і німці намагаються більше володіти м'ячем. Але при цьому, не використовувати в атаках великої кількості людей - обидві команди добре вміють виходити з оборони і контратакувати. Але при цьому, у німців є невелике ігрове тактичну перевагу - вони трохи швидше своїх суперників.

Але на відміну від Німеччини, у Франції немає проблем зі складом. Канті і Рамі відсиділи свої дискваліфікацію у матчі з Ісландією. А ось Льову належить придумати, як замінити дискваліфікованого Хуммельса і травмованих Хедіру і Гомеса. На місце Хуммельса напевно вийде Хеведесс. А Хедіра може замінити Швайнштайгер, який також не здоровий на 100%. З Гомесом простіше, його може замінити Мюллер або, на крайній випадок, Подольські.

Німеччина - Франція: онлайн-трансляція Євро-2016Фото: Томас Мюллер

Нападник збірної Німеччини Томас Мюллер:

"Франція вийшла в півфінал не за рахунок удачі. Ми ставимося до суперника з повагою. Було б добре тримати суперника подалі від своїх воріт. Тоді вони не зможуть показати свій клас. Хуммельс, Хедіра, Гомес і, можливо, Швайнштайгер — важкі втрати, але до такого треба бути готовими. Зате інші гравці отримають шанс проявити себе. Втрати в якості не буде".