ua en ru

У Німеччині поліцейські підірвали підозрілу коробку

У Німеччині поліцейські підірвали підозрілу коробку Фото: поліція Німеччини

Поліція евакуювала відвідувачів різдвяного ярмарку

Поліцейські Франкфурта-на-Майні (Німеччина) евакуювали відвідувачів різдвяного ярмарку через підозрілий предмет, виявлений під ялинкою. Про це повідомляє The Sun.

Повідомляється, що сапери, які прибули на місце, знешкодили коробку з допомогою спрямованого вибуху, після чого з'ясувалося, що всередині знаходилися подарунки для бездомних, які хтось сховав під різдвяним деревом.

Пізніше в поліції підтвердили, що коробка в обгортковому папері дійсно містила сувеніри. За словами правоохоронців, невідомий залишив подарункову упаковку "з добрими намірами, але в невдалому місці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у німецькому аеропорту Штутгарт поліція евакуювала 180 пасажирів літака авіакомпанії Bulgaria Air через терористичну загрозу.

Повідомляється, що один з пасажирів повідомив співробітника прикордонної служби про те, що інший пасажир готує теракт на борту літака. Після цього літак евакуювали і оглянули їх багаж з собаками. Після перевірки в літаку не було знайдено підозрілих предметів. Крім того, зазначено, що двох чоловіків затримали за підозрою у підготовці теракту. Поліція поки не встановила, чи мала місце реальна терористична загроза, або ж це була "невдалий жарт".