ua en ru

У Німеччині зупинили рок-фестиваль через загрозу теракту

У Німеччині зупинили рок-фестиваль через загрозу теракту Фото: Германія

Поліція почала евакуювати відвідувачів фестивалю

Поліція почала евакуювати відвідувачів відомого рок-фестивалю Rock am Ring, який проходить в німецькому Нюрбургрінгу, через загрози вибуху. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Так, організатори заявили, що, можливо, продовжать захід на наступний день

Після оцінки ситуації місцева поліція попросила організаторів повідомити про тимчасове припинення фестивалю для проведення подальшого огляду території музичних майданчиків.

"У зв'язку з терористичною загрозою поліція попросила організаторів фестивалю Rock am Ring припинити захід. Організатори будуть забезпечувати вас повною інформацією про подальший розвиток подій через соціальні мережі, радіо та ЗМІ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, відвідувачів музичного фестивалю попросили покинути майданчики і рухатися в бік виходу і організованого кемпінгу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський мільярдер Майкл Блумберг, який займає 9-е місце в списку найбагатших людей на планеті, пожертвує 15 млн доларів ООН на дотримання Паризької угоди по клімату Рамкової конвенції ООН про зміну клімату після того, як президент США Дональд Трамп оголосив 1 червня про вихід США з угоди.