ua en ru

У Німеччині розпочалися тристоронні переговори Порошенка з Меркель та Макроном

У Німеччині розпочалися тристоронні переговори Порошенка з Меркель та Макроном Фото: тристороння зустріч (twitter.com STsegolko)

Переговори розпочалися в Аахені

В Аахені (Німеччина) у четвер, 10 травня, розпочалися тристоронні переговори президента України Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та головою Франції Емануелем Макроном. Про це повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник у своєму Twitter.

"В Аахені стартували тристоронні переговори Президента Петра Порошенка з канцлером ФРН Ангелою Меркель та президентом Франції Емануелем Макроном", - зазначив посол.

Нагадаємо, як повідомлялося, 9-10 травня 2018 року президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Німеччини. У рамках програми перебування заплановані тристоронні переговори з федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном. Також зазначалося, що Порошенко проведе зустріч з президентом Європейської ради Дональдом Туском.

Анонсувалося, що президент України також візьме участь у заходах у рамках щорічної церемонії вручення премії "Карла Великого" президенту Франції Еммануелю Макрону.