ua en ru

У Німеччині в будинку мігрантів сталася пожежа, постраждали 37 осіб

У Німеччині в будинку мігрантів сталася пожежа, постраждали 37 осіб Фото: мігранти в Європі (facebook.com)

Серед постраждалих 10 дітей

У німецькому місті Бремен в будинку мігрантів сталася пожежа, постраждали 37 осіб, у тому числі 10 дітей. Про це повідомляє Reuters.

За інформацією поліції і пожежників, в результаті пожежі в підвалі зі сміттям поранення отримали 37 осіб, у тому числі 10 дітей. Всього в будівлі проживають близько 100 чоловік.

Поліцейський повідомив, що причина пожежі з'ясовується. При цьому не виключається можливість навмисного підпалу через негативне ставлення до мігрантів.

Бременская пожежна служба повідомила, що 14 поранених, у тому числі 10 дітей, були доставлені в клініки в місті, а іншим допомога була надана на місці події.

У гасінні пожежі було задіяно понад 70 пожежників і 27 транспортних засобів. Пожежники повідомляють, що сильна шкода від диму зробила будівлю непридатною для житла.

"Згідно з даними щорічної доповіді німецького агентства внутрішньої розвідки, за останні два роки в Німеччині спостерігалося різке зростання праворадикального насильства в результаті припливу більше мільйона мігрантів. Число актів насильства підскочило на 42 відсотка до 1 408 в 2015 році, а кількість підпалів у центрах біженців зросла до 75 випадків у порівнянні з 5 роком раніше", - відзначають в агентстві.

Нагадаємо, у Німеччині сирійський мігрант зарізав психотерапевта реабілітаційного центру для біженців.