ua en ru

Геращенко: житомирська кондитерська фабрика повернута людям, які володіли нею до режиму Януковича

Геращенко: житомирська кондитерська фабрика повернута людям, які володіли нею до режиму Януковича Фото: Антон Геращенко

Нардеп повідомив, що навколо цього підприємства з 2010 року тягнеться конфлікт між акціонерами

Право власності на кондитерську фабрику ТДВ "Житомирські ласощі" повернуто особам, що керували нею до режиму екс-президента Віктора Януковича. Про це у Facebook повідомив народний депутат України Антон Геращенко.

"Навколо цього підприємства з 2010 року тягнеться корпоративний конфлікт між акціонерами. З одного боку в ньому беруть участь іноземні інвестори -громадяни США, з іншого - громадяни України.

В ході конфлікту неодноразово виносилися рішення судів, що суперечать одне одному.

На сьогоднішній день у відповідності з рішеннями судів, що вступили в законну силу, право власності і управління повернуто тим особам, які володіли і керували цим підприємством до приходу до влади режиму Януковича в 2010 році", - йдеться в повідомленні.

Относительно ситуации с кондитерской фабрикой "Житомірські ласощи", ставшей сегодня одной из тем дня. Вокруг данного п...

Posted by Антон Геращенко on 27 ноября 2015 г.

Також нардеп повідомив, що з початку конфлікту навколо фабрики згадувалося чимало гучних прізвищ діючих і колишніх політиків і олігархів - Сергія Пашинського, Юрія Іванющенка, Андрія Портнова.

Нагадаємо, сьогодні, 27 листопада, голова наглядової ради житомирської кондитерської фабрики ТДВ "Житомирські ласощі" Ігор Бойко заявив про підготовку рейдерського захоплення підприємства нардепом від "Народного фронту" Сергієм Пашинським і бізнесменом Сергієм Тищенко.