ua en ru

Геращенко закрила засідання Ради

Геращенко закрила засідання Ради Фото: Ірина Геращенко

Засідання було закрите раніше через вичерпання порядку денного

Перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко закрила ранкове пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Засідання було закрито на півгодини раніше у зв’язку з вичерпання порядку денного на сьогодні.

"Вичерпано порядок денний. Сьогодні о 16:00 у Стразбурзі у Європейському парламенті буде підписано… рішення про надання Україні безвізового режиму… Я бажаю всім плідної роботи в комітетах зараз, і до завтра ми закриваємо на цьому наше сьогоднішнє засідання", - повідомила перший заступник голови ВР.

Нагадаємо, сьогодні Рада підтримала в другому читанні законопроект №4928 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення захисту права дитини на належне утримання". За документ проголосували 226 парламентарів.

Законом передбачається спростити механізм прийняття судового рішення про стягнення аліментів шляхом спрощення судового захисту прав одержувача аліментів, обліку прихованих доходів платника аліментів при визначенні розміру аліментів. Також документом передбачається скоротити термін розгляду судом таких справ, спростити судову захист прав одержувача аліментів, перенести тягар доведення на платника аліментів.