ua en ru

Геращенко очолила ТСК щодо розслідування використання коштів на оборону

Народний депутат з фракції "Удар" Ірина Геращенко очолила тимчасову слідчу комісію (ТСК) з питань перевірки використання коштів, перерахованих громадянами України на підтримку Збройних сил України та видатків державного бюджету України, спрямованих на потреби Збройних сил України".

Народний депутат з фракції "Удар" Ірина Геращенко очолила тимчасову слідчу комісію (ТСК) з питань перевірки використання коштів, перерахованих громадянами України на підтримку Збройних сил України та видатків державного бюджету України, спрямованих на потреби Збройних сил України". Про це Геращенко повідомила сьогодні під час брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами нардепа, вже відбулося перше засідання ТСК, на якому було обрано заступників комісії Віталія Немилостивого та Лідію Котеляк, а секретарем комісії - Андрія Іллєнка.

"Ми сподіваємось, що ця ТСК додасть засобам масової інформації дуже багато важливих фактів відносно того, як сьогодні, наскільки прозоро витрачаються всі ті кошти, які спрямовані із бюджету України і зібрані громадянами України на потреби української армії", - сказала Геращенко.

Нагадаємо, 5 червня 2014 р. Рада проголосували за утворення ТСК з питань перевірки використання коштів, перерахованих громадянами України на підтримку Збройних сил України та видатків державного бюджету України, спрямованих на потреби Збройних сил України. За відповідне рішення проголосували 313 парламентарів.