ua en ru

Геращенко закликала якнайшвидше доопрацювати постанову про кандидатуру в комісію з аудиту НАБУ

Геращенко закликала якнайшвидше доопрацювати постанову про кандидатуру в комісію з аудиту НАБУ Фото: Ірина Геращенко

Геращенко закликала антикорупційний комітет терміново врегулювати це питання

Віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко закликала комітет з питань запобігання і протидії корупції оперативно підготувати до повторного розгляду проект постанови щодо визначення представника парламенту до складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України, передає прес-служба партії "Блок Петра Порошенка".

"Я нагадую про вчорашнє протокольне рішення щодо підготовки в найближчий час профільним комітетом питання про визначення представника Верховної Ради України до складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України з новим висуненням кандидатів для повторного розгляду Верховною Радою України", - підкреслила віце-спікер.

Геращенко закликала антикорупційний комітет терміново врегулювати це питання і виконати доручення ВР.

Нагадаємо, вчора Рада відправила на доопрацювання в профільний комітет проект постанови №5571 "Про визначення кандидатури до складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України". За таке рішення проголосували 273 нардепа.