ua en ru

Геращенко розповів, про що з ним переписувався Вороненков за 2 хвилини до загибелі

Геращенко розповів, про що з ним переписувався Вороненков за 2 хвилини до загибелі Фото: Денис Вороненков (facebook.com/deputatvoronenkov)

Народний депутат показав останнє смс-повідомлення Вороненкова перед смертю

Народний депутат Антон Геращенко переписувався по телефону з колишнім депутатом Держдуми РФ Денисом Вороненковим за дві хвилини до вбивства російського політика. Відповідну смс-переписку український нардеп показав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Денис Вороненков загинув об 11:23. А своє останнє смс він написав мені об 11:21. Це було смс про те, що він мені скинув інтерв'ю і написав мені про те, щоб я подивився його. "Главред учора був у захваті і сказав, що на одному подиху читається". Я відповів "Гуд", через кілька хвилин Дениса не стало", - прокоментував Геращенко.

Нагадаємо, екс-депутат Держдуми Росії Дениса Вороненкова застрелено 23 березня 2017 року в центрі Києва на вул. Пушкінська. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам отримав поранення. Кіллера госпіталізували, медики намагалися врятувати йому життя, однак він помер у лікарні.

Згодом стало відомо, що стрілець - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він народився у Севастополі, був завербований російськими спецслужбами і нібито йому було поставлено завдання впровадитися в один із підрозділів ЗСУ або Національної гвардії.