ua en ru

У Генштабі спростували інформацію про українського військовослужбовця, який втік в РФ

У Генштабі спростували інформацію про українського військовослужбовця, який втік в РФ Фото: Генштаб ЗСУ

Український військовослужбовець не просив надати йому статус біженця в РФ

У Генеральному штабі Збройних Сил України (ЗСУ) спростували інформацію про те, що український військовослужбовець звернувся до російських прикордонників з проханням надати йому статус біженця. Про це йдеться в повідомленні Генштабу в Facebook.

"Інформація, ніби український військовослужбовець звернувся до російських прикордонників з проханням надати йому статус біженця, не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що військовослужбовці Збройних Сил України вірні присязі українському народу і своєму конституційному обов'язку.

Важливо! Інформація, що начебто український військовослужбовець звернувся до російських прикордонників із проханням над...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 24 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про загострення ситуації на Донбасі.

Заступник Міністра підкреслив, що, тим не менш, українські війська готові до будь-яких несподіванок.

Він додав, що люди, які сьогодні керують сусідньою країною, живуть у своєму світі, який "не має ніякого відношення до реальності". І тому спрогнозувати будь-які дії дуже важко.