ua en ru

Генштаб та НАТО підписали лист про наміри щодо співробітництва у сфері спеціальних операцій

Генштаб та НАТО підписали лист про наміри щодо співробітництва у сфері спеціальних операцій Фото: Віктор Муженко

Муженко провів зустріч з з делегацією НАТО

Україна та НАТО підписали лист про наміри щодо співробітництва у сфері спеціальних операцій між штабом Сил спеціальних операцій НАТО та Генеральним штабом Збройних сил України (ЗСУ). Про це у Facebook повідомив начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко.

"Відбулась офіційна зустріч з делегацією НАТО, яку очолював командувач Сил спеціальних операцій НАТО генерал-лейтенант Маршал Вебб.

Головна мета візиту наших гостей - ознайомлення з процесом формування ССО та надання допомоги в процесі їх формування та розвитку.

За результатами переговорів підписано Лист про наміри щодо співробітництва у сфері спеціальних операцій між штабом Сил спеціальних операцій НАТО та Генеральним штабом Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

Відбулась офіційна зустріч з делегацією НАТО, яку очолював Командувач Сил спеціальних операцій НАТО генерал-лейтенант М...

Опубликовано Віктором Муженко 19 февраля 2016 г.

Нагадаємо, розробку програми реформування ЗСУ планують завершити до саміту НАТО у Варшаві, який відбудеться 8-9 липня 2016 року.