ua en ru

Генштаб: безпілотники з фосфорними гранатами запустили з підконтрольної території Донбасу

Генштаб: безпілотники з фосфорними гранатами запустили з підконтрольної території Донбасу Фото: сили АТО на Донбасі

Безпілотники атакували склади ВСУ в районі Гродівки Красноармійського району

В ніч на 19 лютого 2016 року військовий об'єкт 93 окремої механізованої бригади ЗСУ поблизу Гродівки Донецької області атакували безпілотники, які невідомі запустили з підконтрольної території Донбасу. Про це у Facebook повідомила прес-служба Генерального штабу Збройних сил України.

Повідомляється, що безпілотники кілька разів атакували склади ракетно-артилерійського озброєння 95 омбр, скидаючи фосфорні запальні гранати.

"Осередки загоряння, які виникли в результаті розривів, були своєчасно локалізовані силами резервної групи. До відбиття нападу залучалися сили та засоби повітряного прикриття об'єкта та особовий склад чергової зміни, проте знищити такі невеликі літальні апарати досить важко. БПЛА засобами радіолокаційної розвідки не виявлялися", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що зліт безпілотників і коригування їх роботи могли здійснюватися з території, підконтрольній українським силовикам в межах населеного пункту Гродівка.

На тиловий військовий об’єкт 93 окремої механізованої бригади, який розташований поблизу населеного пункту Гродівка на Д...

Опубликовано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 19 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області зафіксовано три нальоти безпілотників з запальними бомбами.