ua en ru

У Донецькій області зафіксовано три нальоти безпілотників з запальними бомбами

У Донецькій області зафіксовано три нальоти безпілотників з запальними бомбами Фото: безпілотник в зоні АТО

За словами волонтера, бомби погасили, все локалізували

В Донецькій області, на ТПУ (тиловий пункт управління) 93 бригади вчора ввечері та сьогодні вночі, було три нальоти безпілотників з запальними бомбами. Про це написав волонтер Роман Донік на сторінці у Facebook.

"Мета - склад боєприпасів. Не три БПЛА, а три нальоти. Перший ввечері, два вночі. Бомби погасили, все локалізували", - написав він.

"Я, якщо чесно, з приводу безпілотників в Балаклії не дуже вірив. Але як кажуть, не вірити собі, більше сенсу немає. Близько місяця тому біля Десни був помічений безпілотник. Йшов уздовж дороги, швидше за все на ручному управлінні. Що це було, поки не ясно, але запобіжні заходи прийняті.А ось наТПУ 93 ОМБр повітряний наліт у чистому вигляді", - додав Доник.

Вчера вечером и сегодня ночью, в Донецкой области, на ТПУ (тыловой пункт управления) 93 бригады было три налета беспилот...

Опубліковано Романом Доником 19 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше начальник прес-служби Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявив, що на склади боєприпасів у Запорізькій області з безпілотників скидали запальні суміші.