ua en ru

Генпрокурор повинен дати оцінку діям нардепа Капліна, який зламав кабінет мера Полтави, - МВС

Генеральний прокурор України Віталій Ярема повинен дати оцінку діям народного депутата від партії "Блок Петра Порошенко" Сергія Капліна, який зламав кабінет мера Полтави Олександра Мамая.

Генеральний прокурор України Віталій Ярема повинен дати оцінку діям народного депутата від партії "Блок Петра Порошенко" Сергія Капліна, який зламав кабінет мера Полтави Олександра Мамая. Про це в ефірі каналу ТВі заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він зазначив, що генпрокурор повинен дати оцінку діям Капліна, який сьогодні виламав сокирою двері кабінету полтавського мера. Геращенко додав, що прокуратура також повинна внести пропозицію про зняття з Капліна депутатської недоторканності.

Нагадаємо, новообраний нардеп зайшов у приміщення Полтавської міської ради з сокирою в руках і пошкодив замки та двері. Зайшовши в кабінет голови міста, він посипав приміщення сіллю. Міліція не затримала Капліна у зв'язку з депутатською недоторканністю.

Зазначимо, Каплін був обраний у Верховну Раду від партії "Блок Петра Порошенко" в одномандатному виборчому окрузі №144 Полтавської області.