ua en ru

Генпрокуратура проводить обшук в 4 філіях "Укргазвидобування"

Генпрокуратура проводить обшук в 4 філіях "Укргазвидобування" Фото: "Укргазвидобування"

Керівництво підприємства зазначає, що про проведення зазначених обшуків ГПУ не було повідомлено

У чотирьох філіях ПАТ "Укргазвидобування" співробітники Генеральної прокуратури України проводять обшуки. Про це повідомляє підприємство в Facebook.

Керівництво "Укргазвидобування" зазначає, що про проведення зазначених обшуків Генпрокуратурою України не було повідомлено.

"За інформацією, що надійшла з філій, обшуки проводяться на підставі постанов Печерського районного суду Києва від 28.01.2016, а предметом обшуків є вилучення документів щодо взаємовідносин ПАТ "Укргазвидобування" з підприємствами-контрагентами на постачання обладнання протягом 2014-2015 років", - йдеться в повідомленні підприємство.

"Укргазвидобування" підкреслює, що надання більш детальної інформації, а також юридичного висновку щодо дій Генеральної прокуратури України, в даний час є неможливим, в зв'язку з обмеженням комунікації з керівниками філій, на яких проводяться оперативні дії (заборона спілкування, в т. год. у телефонному режимі).

При цьому керівництво ПАТ "Укргазвидобування" відзначило філіям на необхідність неухильного дотримання норм чинного законодавства України при проведенні обшуків. Більш детальна інформація буде надана пізніше.

ПАТ "Укргазвидобуваня" повідомляе, що на 4-х філіях Компаніі співробітниками Генеральної прокуратури України проводитися...

Опубліковано Укргазвидобування ПАТ 11 лютого 2016 р.

Нагадаємо, ПАТ "Укргазвидобування" планує збільшити видобуток газу на 38% до 2020 року - до 20 млрд куб. м з 14,528 куб. м. в 2015 році.