ua en ru

Генпрокуратура витратить майже 2 млн гривень на нові позашляховики

Генпрокуратура витратить майже 2 млн гривень на нові позашляховики Фото: будівля Генеральної прокуратури України (РБК-Україна)

Позашляховики Nissan X-Trail мають бути не раніше ніж 2017 року випуску

Генеральна прокуратура України оголосила проведення публічних закупівель двох позашляховиків Nissan X-Trail очікуваною вартістю 1,8 мільйона гривень. Така інформація міститься на офіційному порталі ProZorro, передає "Радіо Свобода".

Зазначено, що тендерний аукціон має відбутися 30 листопада. Самі автівки мають бути поставлені в прокуратуру до 29 грудня 2017 року.

Як повідомляється, серед технічних вимог до позашляховиків зазначено, що вони мають бути не раніше ніж 2017 року випуску. Як додаткові вимоги зазначено: залізний захист двигуна та наявність гумових килимків у кабіні, салоні та багажнику.

При цьому, як випливає з тендерної документації, в прокуратурі готові розглянути інші марки авто з аналогічними характеристиками як у Nissan X-Trail.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дружина генерального прокурора України Юрія Луценка, народний депутат Ірина Луценко володіє елітною нерухомістю в центрі Києва. Зокрема чотирикімнатною квартирою на Печерську вартістю майже 17 млн гривень.