ua en ru

Генпрокуратура показала ще одне відео з Гужвою

Генпрокуратура показала ще одне відео з Гужвою Фото: суд над Гужвою (РБК-Україна)

На новому відео добре видно, що у розмові бере участь саме Гужва

Генеральна прокуратура оприлюднила ще одне відео зустрічі головного редактора інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужви зі співрозмовником щодо непублікації компрометуючих матеріалів проти народних депутатів. Відповідний ролик опублікувала 24 червня 2017 року прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у своєму Facebook.

Як видно на новому відео, у розмові бере участь саме Гужва. Крім того, можна розгледіти, як він кладе на сусідній стілець сумку на початку розмови.

"У попередніх відео хтось не впізнавав головного фігуранта кримінального провадження про вимагання хабара. На цьому ж відео і відповідь - чия то жіноча сумочка на стільці", - пояснила Сарган.

У попередніх відео хтось не впізнавав головного фігуранта кримінального провадження про вимагання хабара. На цьому ж відео і відповідь - чия то жіноча сумочка на стільці. Відповіді - у відео

Опубліковано Ларисою Сарган 24 червня 2017 р.

Раніше прокуратура оприлюднила фрагмент відео передачі хабара посереднику Гужви, якого затримали за підозрою у вимаганні.

Нагадаємо, суд над Гужвою відбувся сьогодні, 24 червня 2017 року, в Києві. Розглянувши клопотання сторони обвинувачення, Шевченківський районний суд столиці обрав для главреда "Страни.ua" запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 544 тис. гривень.