ua en ru

Генпрокуратура оголосила про підозру Арбузову

Генпрокуратура оголосила про підозру Арбузову Фото: Сергій Арбузов

Вирішується питання про оголошення Арбузова в міжнародний розшук

Генеральна прокуратура України (ГПУ) оголосила про підозру екс-першого віце-прем'єр-міністру України Сергію Арбузову. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"У кримінальному провадженні складено та передбаченим законом способом направлено повідомлення про підозру колишнього першого віце-прем'єр-міністру України С. Арбузову в скоєнні незаконного фінансування протягом 2012 - 2013 років створення ТМСП за рахунок коштів Державного бюджету України у сумі 220 млн грн за год . 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на даний момент вирішується питання про оголошення Арбузова в міжнародний розшук і обрання судом запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 26 вересня відмовив екс-прем'єр-міністру Сергію Арбузову в захист честі та гідності у справі про привласнення коштів держбюджету.