ua en ru

У Генічеську впав тиск у газопроводі, сотні абонентів залишаються без газу

У Генічеську впав тиск у газопроводі, сотні абонентів залишаються без газу Фото: "Херсонгаз" відновлює газопостачання жителів Генічеська

До аварії призвело зниження температури повітря

В результаті зниження тиску на комунальному газопроводі в Генічеську (Херсонська область) без газопостачання станом на 3 січня 2016 року залишаються 400 абонентів приватного сектору. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області.

Повідомляється, що напередодні через пониження температури повітря до -14 відбулося зниження тиску на комунальному газопроводі в Генічеську, внаслідок чого у абонентів у двох п'ятиповерхівках не працювало газове автономне опалення.

"Дві газорозподільні станції "Харьковтрансгаза" були переведені з автоматичного на ручне управління, що підняло тиск на 0,5 атмосфер. Станом на 06:00 3 січня за інформацією чергового ПАТ "Херсонгаз" у багатоповерхівках газопостачання відновлено. Залишаються проблеми з газопостачанням 400 абонентів приватного сектора", - йдеться в повідомленні.

За рішенням оперативного штабу в ЗОШ №1 та санаторній школі-інтернаті Генічеська обладнають стаціонарні пункти обігріву.

Нагадаємо, раніше у Закарпатській області сталася розгерметизація на підземній ділянці магістрального газопроводу.