ua en ru

Гендиректор "БНК-Україна" Микола Василєвіч продовжить кар'єру в "Газ Україна"

Генеральний директор ТОВ "БНК-Україна" Микола Василєвіч прийняв пропозицію групи компаній "Газ Україна" і найближчим часом займе одну з провідних позицій в управлінні нафтовим бізнесом групи.

"Структура бізнесу Білоруської нафтової компанії в Україні відлагоджена, чітко визначені і розвиваються всі ключові напрями. Мій досвід побудови структурованої моделі нафтоторгової компанії сьогодні необхідний групі "Газ Україна". Мені ці завдання зрозумілі і близькі, і тому я прийняв цю пропозицію", - підкреслив Василєвіч.

В рамках реструктуризації свого бізнесу основний акціонер групи "Газ Україна" Сергій Курченко має намір залучати до роботи в паливному сегменті найбільш компетентних фахівців з національних і зарубіжних компаній. "Посилення керівної команди відповідає завданням побудови сучасного і ефективного бізнесу, що стоять перед нами", - повідомив представник акціонера.

Як повідомлялося раніше, "Газ Україна" проводить реструктуризацію активів, яку розраховує завершити в першому півріччі 2013 роки. Група має намір консолідувати активи в рамках транспарентного енергетичного холдингу, і привести структуру управління відповідно до європейських стандартів ділової практики.

"Газ Україна" - український енергетичний холдинг, що динамічно розвивається, спеціалізується на торгівлі зрідженим і природним газами, широким спектром нафтопродуктів і товарів для нафтогазової галузі. Центром корпоративного управління холдингу в даний час є ТОВ "Газ Україна 2009". Компанія реалізує енергоресурси великим і дрібним оптом у всіх регіонах України, використовуючи для їх доставки найбільш ефективні логістичні можливості. У числі партнерів - НАК "Нафтогаз Україна", ПАО "Укрнафта", ТНК-ВР, "Лукойл", ПАО "Укртатнафта" і інші великі учасники ринку.

Група займає провідні позиції на українському ринку крупнооптової торгівлі зрідженим газом. Для формування стійких каналів збуту група з початку 2011 р. приступила до створення власної збутової мережі АЗС на території України і на ринках Центральної Європи.

Миколі Василєвічу 41 рік. Він є беззмінним керівником ТОВ "БНК-Україна" з моменту його створення в 2010 р. До цього працював в системі Білоруської нафтової компанії. На сьогодні "БНК-Україна" - офіційний представник БНК - є одним з найбільших постачальників світлих нафтопродуктів на ринок України, які надалі реалізує великим і дрібним оптом через мережу орендованих нафтобаз.