ua en ru

Гелетей розповів про конфлікт з Парасюком

Гелетей розповів про конфлікт з Парасюком Фото: Валерій Гелетей (УНІАН)

За словами Гелетея, Парасюк як таких ударів йому не завдав

Начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей розповів про конфлікт з нардепом Володимиром Парасюком, який відбувся сьогодні, 17 жовтня 2017 року, під будівлею Верховної Ради України. Про це Гелетей розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

Так, за словами Гелетея, Парасюк як таких ударів йому не завдав.

"Суть проблеми в тому, що народний депутат Парасюк, його підхід, його звинувачення і все те, що сталося, відбулося у зв'язку з неадекватною поведінкою цієї людини. Я хотів почути від нього ті претензії не на камеру, а щоб він пояснив, які має претензії до мене особисто. Тому що він узяв із собою людину, яка знімала, така заготовка була", - сказав Гелетей.

Крім того, Гелетей повідомив, що не звертався в правоохоронні органи з заявою через ситуацію з Парасюком.

"Я в жодному разі ні з якою заявою не звертався. Я не кажу, що є тілесні ушкодження або порваний одяг, стався неприємний інцидент. Ударів не було, був один поштовх і його словоблуддя", - пояснив він.

У свою чергу, Парасюк в ефірі "24 каналу" заявив, що в розмові з Гелетеєм не переходив на особистості і не чіпав його першим.

"Те, що сталося з Гелетеєм - це моя особиста позиція. Я його першим не чіпав. І, повірте мені, я не переходив на особистості. Пан Гелетей мене образив, він хамськи до мене ставився. От я йому і відповів. По-перше, я до нього звертався на Ви, а він до мене на ти. Я з ним навіть не знайомий. Через цього чоловіка сотні добровольців загинули в Іловайському котлі. Я до нього зневажливо ставлюся. Такі люди, як він, повинні знаходитися у місцях позбавлення волі", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні під Верховною Радою відбувся конфлікт між Парасюком і Гелетеєм.