ua en ru

Газпром: В ході переговорів з "Нафтогазом України" обговорювалися питання транзиту, постачань газу і створення СП

В ході переговорів голови правління ВАТ "Газпром" Олексія Міллера, міністра палива і енергетики України Юрія Бойка і голови правління НАК "Нафтогаз України" Євгена Бакуліна, що відбулися сьогодні в Москві, розглядався хід виконання довгострокових контрактів між компаніями і транзит газу, а також перспективи співпраці компаній в 2011 р. Про це повідомило управління інформації газового холдингу.
Особлива увага була приділена питанням створення спільного підприємства (СП) Газпрому і "Нафтогазу України". А.Міллер, Ю.Бойко і Е.Бакулін обговорили об'єкти, які можуть бути внесені компаніями в СП. Сторони відзначили, що переговори по створенню спільного підприємства знаходяться в "просунутій стадії".
Нагадаємо, раніше сьогодні Міністерство палива і енергетики України повідомило, що А.Міллер, Ю.Бойко і Є.Бакулін обговорили питання постачань газу. Подробиці переговорів не повідомлялися. Разом з тим у повідомленні наголошувалося, що учасники зустрічі досягли згоди щодо вирішення ключових питань співпраці.