ua en ru

"Гамбург" вперше в історії вилетів з Бундесліги

"Гамбург" вперше в історії вилетів з Бундесліги Фото: (facebook.com/hsvenglish)

У Німеччині завершилися матчі заключного туру

Футбольний клуб "Гамбург" вперше у своїй історії вилетів з Бундесліги попри перемогу над "Боруссією" з Менхенгладбаха в матчі заключного 34 туру чемпіонату Німеччини. Про це повідомляється на сайті команди.

Зустріч завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів. Фінал матчу був перерваний на 15 хвилин через поведінку уболівальників "Гамбурга", які закидали поле піротехнікою.

To all HSV fans, we want to say thank you for your incredible support this season. Today's result was not enough to...

Опубліковано HSV 12 травня 2018 р.

Після завершення сезону в Бундеслізі "Гамбург" з 31 очком посів передостаннє 17 місце в турнірній таблиці. Разом з ним елітний дивізіон чемпіонату Німеччини залишає і "Кельн". У стикових матчах за право виступати в Бундеслізі наступного сезону зіграють "Вольфсбург" і третя команда другої Бундесліги "Хольштайн".

Чемпіоном за кілька турів до фінішу в 28 разів у своїй історії стала "Баварія". Разом з клубом з Мюнхена в Лігу чемпіонів пробилися "Шальке" (2 місце), "Хоффенхайм" - третє і дортмундська "Боруссія" - на 4 позиції. До Ліги Європи за підсумками чемпіонату Німеччини путівки завоювали леверкузенський "Байєр" (5) і "РБ Лейпциг" (6), який почне виступ у турнірі з кваліфікації.