ua en ru

Ф'юрі подасть заявку на отримання боксерської ліцензії

Ф'юрі подасть заявку на отримання боксерської ліцензії Фото: Тайсон Ф'юрі (twitter.com/Tyson_Fury)

Екс-чемпіон світу планує повернутися на ринг у квітні

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі збирається подати заявку на отримання боксерської ліцензії. Про це але написав в Twitter.

"Сьогодні подаю заявку на отримання боксерської ліцензії. Буду захищати свій пояс за версією журналу The Ring в квітні. Не можу дочекатися свого повернення в ринг", - повідомив Ф'юрі.

Ф'юрі не виходив на ринг з листопада 2015 року, коли здобув перемогу над Володимиром Кличком і завоював титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA.

Восени 2016 року стало відомо, що дві допінг-проби британця дали позитивний результат на метаболіт кокаїну. Британська боксерська рада тимчасово призупинила ліцензію 29-річного спортсмена до завершення допінгового розслідування.

Якщо британець не вийде на ринг найближчим часом, то буде позбавлений останнього, що належить йому, титулу - чемпіона за версією журналу The Ring.

Нагадаємо, британський боксер Тайсон Ф'юрі змушений відкласти своє повернення на ринг через те, що Антидопінгове агентство Великобританії (UKAD) перенесло на жовтень слухання у справі про позитивний допінг-тест.