ua en ru

У Ф'юрі можуть відібрати всі чемпіонські пояси, - ЗМІ

У Ф'юрі можуть відібрати всі чемпіонські пояси, - ЗМІ Фото: Тайсон Ф'юрі

А Кличко може змінити суперника

Чергове перенесення бою-реваншу володимира Кличка - Тайсон Ф'юрі змусив боксерські організації засумніватися в британському боксерові.

Спочатку, бій повинен був пройти влітку, але Ф'юрі пошкодив ногу і поєдинок перенесли на осінь. З травмою Тайсон відправився до Франції, де разом з англійськими фанатами досить активно підтримував збірну на Євро-2016.

Потім, вже після оголошення нової дати бою, Ф'юрі не з'явився на прес-конференцію. Зараз причиною перенесення стала депресія боксера. До всього цього варто додати і проблеми Ф'юрі з британським антидопінговим агентством, куди боксер не захотів здавати аналізи.

WBO і WBC роздумують над тим, щоб дискваліфікувати Ф'юрі. Йому можуть надати статус "чемпіона у відпустці". Що означає, що він після закінчення дискваліфікації буде мати першочергове право на титульний бій.

Якщо ж Ф'юрі дискваліфікують, у нього відберуть всі чемпіонські пояси. Так як, попереднім їх власником був українець Володимир Кличко, саме він і буде оскаржувати їх у наступному бою. Команда Кличка вже забронювала арену в Гамбурзі на 10 грудня. У німецьких ЗМІ говорять про те, що суперником Кличка стане чемпіон світу IBF британець Ентоні Джошуа.